Het is bijna zover! - Reisverslag uit Meijel, Nederland van Loes Nagtzaam - WaarBenJij.nu Het is bijna zover! - Reisverslag uit Meijel, Nederland van Loes Nagtzaam - WaarBenJij.nu

Het is bijna zover!

Door: Loes

Blijf op de hoogte en volg Loes

11 Juni 2005 | Nederland, Meijel

Hallo Allemaal!!
Nog slechts zes nachtjes slapen en dan vertrekken Ruud en ik uit Nederland, om pas rond november weer terug te keren!! Ik heb inmiddels met veel plezier mijn afstudeerfeestje gevierd, mijn kamer is al bijna helemaal leeggeruimd en ik heb al afscheid genomen bij FC Den Bosch. De laatste dagen Nederland staan in het teken van het naderende vertrek. We proberen nog zo goed mogelijk van iedereen afscheid te nemen en gaan uiteraard Ruud's verjaardag gezellig vieren. Vrijdag 17 juni zal het dan eindelijk zover zijn: het vertrek!
Gelukkig hebben we (lees: vooral Ruud) zaken als verzekeringen e.d. al geregeld en zijn we in principe zo goed als klaar om te gaan. De laatste spulletjes moeten nog worden gekocht (eten en drinken voor het begin van de reis) en dan kunnen we op weg naar scandinavië...
We hebben er super veel zin in: de kriebels zijn nu bijna continu in mijn buik en hoofd aanwezig!
Tijdens onze reis zullen we regelmatig (waarschijnlijk ongeveer één keer per twee weken) een internetcafé bezoeken om deze site te voorzien van het laatste nieuws. Iedereen die op de hoogte gehouden wil worden van onze reis(ervaringen) en een beetje wil meegenieten van al het prachtigs dat we ongetwijfeld zullen tegenkomen tijdens onze trip door Europa, kan zich aanmelden voor de mailinglist (rechtsonder op de site). Je krijgt dan steeds een e-mail wanneer we een berichtje hebben geplaatst op de site. Uiteraard kun je ook gewoon af en toe een kijkje nemen. Reacties zijn altijd welkom!

Liefs Loes en Ruud

• 12 Juni 2005 - 15:40

Maria Lathouwers:

Ha Ruud en Loes,kei goed dat je een site hebt geopend,ik zal beslist vaak kijken. Heb mijn adress toegevoegd. moekske dat ben ik!! Heel veel plezier samen, en natuurlijk goed reis. Kusjes Maria

• 15 Juni 2005 - 13:23

Eva:

Hoi lieverds, eerst vanavond nog lekker eten met de fam he, voordat het zover is!! Maar toch al veel plezier! De komende tijd zit ik alleen maar achter de compu, dus laat maar komen die verhalen!! Kus je Sis

• 15 Juni 2005 - 14:56

Hanneke:

Ha Ruud en Luz, super, zo'n eenvoudige site. Ik zie ernaar uit over jullie avonturen te lezen! Ik heb er ook direct een geopend om m'n Zweedse belevenissen bij te houden voor het thuisfront (zuring.waarbenjij.nu).
    Ik hoop jullie in Sthlm te mogen ontvangen! Ha en otroligt bra resa!

• 15 Juni 2005 - 16:43

Joepy:

Hola Rudi und Lus! Da's al supersnel zeg dat jullie weggaan! Jammer dat we elkaar niet meer kunnen zien...Maar, zoals afgesproken met jou Ruud, we zien elkaar met kerst! Tot die tijd zal ik jullie volgen via de site. Heel veel plezier, geniet en cuidate!

• 15 Juni 2005 - 18:16

Els Kablau:

Hoi Wereldreizigers, klaar voor de start?
    Fijn dat we jullie zo goed kunnen volgen, ik zal oma ook mee laten genieten. Een fijne vakantie en tot ziens.
    Groetjes Els

• 15 Juni 2005 - 20:29

Nicky & Jacob:

We zijn jaloers!!!
    We wensen jullie heel veel plezier en avontuur.
    Leuke site, hoor ik toch nog iets af en toe van mijn neef!
    Liefs Nicky & Jacob

• 16 Juni 2005 - 05:44

Ching:

Ha Ruud en Loes! Super dat ik jullie gister nog gesproken heb!! Ruudje, voor vandaag GEFELICITEERD met je verjaardag..leuk feestje? En Loes, ik heb je afstuderen helemaal niet mee kunnen maken .....:(....ik mis alle fun in Nederland..:(. Een hele fijne reis gewenst en geniet ervan!! Dikke kus van mij!

• 16 Juni 2005 - 09:11

Ingrid:

Ruud!!! Gefeliciteerd!
    En als ik jullie niet meer zie...super veel plezier! en take care!

• 16 Juni 2005 - 10:25

Maud:

He Loes en Ruud,
    Heel veel plezier en succes de komende tijd. Leuk om jullie zo te volgen, ik ben benieuwd naar de foto's!

• 16 Juni 2005 - 11:26

Henke:

Hoi Loes en Ruud!!

Het gaat al goed met alle reacties zie ik :) en jullie zijn nog niet eens vertrokken. Ook van mij een hele goede reis toegewenst. Maak er iets moois van!! Ik ga zeker af en toe een kijkje nemen op jullie site om op de hoogte te blijven van jullie belevenissen. Geniet ervan!!!

Liefs, Henke

• 16 Juni 2005 - 14:36

Margot FC Den Bosch:

Nog 1 nachtje slapen! Loes en Ruud een hele goede en fijne reis en ik zal jullie zeker volgen via de site. Leuk! Groetjes Margot

• 16 Juni 2005 - 21:06

Toos En Piet:

Lieve Ruud en Loes,
    Bedankt voor het gezellige afscheidsfeestje. Jammer dat we jullie niet kunnen uitzwaaien. Heel goede reis en tot mails

• 17 Juni 2005 - 08:09

Wally Pennings:

Beste Loes en Ruud, ik wens jullie een hele fijne en veilige vakantie toe. We houden contact.

groetjes,

Wally Pennings

• 17 Juni 2005 - 15:31

Riet:

Goeie start gehad. Er kwam vandaag nog post voor jullie binnen.Ik ben zo vrij geweest om te kijken wat erin zat. Helaas te laat, want jullie waren al vertrokken. ( hoesjes om foto's in op te bergen van mamma loes )Verder goeie reis,ook van Bas, Rian en Cas.

• 18 Juni 2005 - 07:33

Mark Lakwijk:

Beste Loes,

Ik wens jullie heel veel plezier en geluk. Helaas was ik er niet op jou laatste werkdag maar via dit medium wil ik laten weten dat het prettig was om met je samen te werken en wij van de jeugdopleiding je zullen missen. Groetjes, Mark.

• 19 Juni 2005 - 13:43

Janneke:

Hi Loes en Ruud, super jammer dat ik jullie niet meer heb kunnen zien. Maar vanuit kenia wens ik jullie veel plezier toe. Geniet ervan he! Ik zal met plezier jullie site volgen... tot over een paar maanden weer! Dikke kus, janneke

• 20 Juni 2005 - 08:55

Judith:

Hoi Ruud en Loes,

Heel veel plezier op jullie reis. Geniet ervan!!!!

• 20 Juni 2005 - 17:04

Ben Janssen:

Hoi Ruud en Loes,
    Door omstandigheden (druk weekend weg) konden we jullie niet electronisch uitzwaaien. Daarom nu op deze zonnige maandagavond 20 juni: harte een geweldige ervaring, kijk, luister, vraag, een wereld gaat voor jullie open. Geniet ervan!
    Beste wensen voor jullie vanuit het kwartet in Alphen a/d Rijn. Doei!

• 20 Juni 2005 - 20:13

Saskia:

hee globetrotters!
    Hoe gaat het in het hoge noorden? Jullie rijden wel precies tegen het mooie weer in..Hier is het inmiddels 32graden, lekker oefenen voor China dus. Maar jullie hebben dan weer langer daglicht. morgen zelfs het allerlangste van het jaar; fijne midzomernacht gewenst!
    X

• 21 Juni 2005 - 10:15

Yvonne:

Lieve Ruud & Loes,
    Heel veel plezier he! We gaan jullie natuurlijk ook volgen via deze site, en natuurlijk blijven we vooral de verhalen lezen!

Liefs,
    Frits & Monique,
    Paul & Loesje,
    Guus, Yvonne & Niek

• 21 Juni 2005 - 14:14

Betsy:

Hoi loes en ruud, zijn jullie al aan het reizen gewend geraakt, leuke campings gevonden. Hier is het vandaag de langste dag, 17 uur licht. Ben benieuwd hoe jullie de midzomernacht ervaren. Wij zijn al weer terug uit Parijs, was erg leuk. Deze keer hebben we de sferen in de diverse wijken geproefd, en hebben we een mooie show in het Lido gehad. Het weer was daar, en ook hier 30 graden. Tot bels en mails. Take care en heel veel plezier op je verdere reis. X mama en natuurlijk ook van papa.

• 22 Juni 2005 - 07:45

Sander:

hoe gaat het met de clio?

• 22 Juni 2005 - 12:39

Tim:

heey Ruud en Loes.. kij gaavv dat jullie een mega grote reis gaan maken..
    heel veel plezier daarzo in de wereld..
    xxx en groetjes,, Tim

• 22 Juni 2005 - 17:44

Bojan:

Hi Loes and Ruud!
    I hope you are having a great time in Norway now. I hope evrything is going well on the road! I'll be looking forward to seeing you here in Montenengro in few months! Have a nice time! All the best,

Boki.