Foto's van Roemenie...! - Reisverslag uit Thásos, Griekenland van Loes Nagtzaam - WaarBenJij.nu Foto's van Roemenie...! - Reisverslag uit Thásos, Griekenland van Loes Nagtzaam - WaarBenJij.nu

Foto's van Roemenie...!

Door: Ruud en Loes

Blijf op de hoogte en volg Loes

21 September 2005 | Griekenland, Thásos

Tadadadaaaaa!!!
en dan nu de foto's van Roemenie! Print uit, hang op, lijst in...Veel plezier ermee.

r en l

• 21 September 2005 - 11:11

Hanneke:

Pitoresquina! Die foto's had je ook op een weblog uit 1905 kunnen zetten (als er toen al weblogs bestonden). Behalve de gouden Clio. Ik blijf wel even in Stockholm inderdaad. Dit weekend naar Nederland voor een familiefeestje. De herfst hier is prachtig! Jullie zitten nog in de zomer zeker. Geniet!

• 21 September 2005 - 11:32

Saskia:

Behalve een paar stukjes fetakaas in de salade, zijn de Griekse sferen hier ver te zoeken. Jammer, want het klinkt weer grandioos. Wat de Clio betreft; laat je niks wijsmaken. Aardstralen en magnetische velden verantwoordelijk voor het mechanisch leed?!? Ik zeg: een botte poging van milieuactivistische hippies de wagen te saboteren!!!
    XXX

• 23 September 2005 - 07:34

Joris:

Jaja, nu geloof ik jullie dus niet meer he! Zogenaamd in Roemenië.. Als ik deze foto's bekijk zie ik duidelijk kenmerken uit het de grote stad Erp. Dus kom nu eindelijk die caravan maar uit die thuis in Erp in de garage staat, mij houdt je niet langer voor de gek!